صفحه شخصی سیامک مطلبی   
 
نام و نام خانوادگی: سیامک مطلبی
استان: گیلان - شهرستان: رشت
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: سه
شغل:  عضو هیئت مدیره در یک شرکت ساختمانی
شماره نظام مهندسی:  11-3-0-11311
تاریخ عضویت:  1389/08/30
 روزنوشت ها    
 

 بلوک ساختمانی همکریت بخش عمران

11

امروزه سبک سازی و استفاده از مصالح نوین یکی از اهداف اصلی در ساخت و سازهای صنعتی میباشد.و ما هرروز شاهد ظهور محصولات نوین وتکنولوژی های مدرن در صنعت ساخت و ساز میباشیم.


یکی از موارد بسیار مهم در ساخت و ساز، سازگار بودن مصالح ساختمانی با محیط زیست است.بدین صورت که متریال مورد استفاده، در عین حالی که سبک، مقاوم و عایق است، کم هزینه و طبیعی باشد.




یکی از این محصولات بلوک ساختمانی همکریت میباشد که جایگزینی خوب برای بلوکهای بتنی است.این بلوک هفت برا بر سخت تر و محکم تر از بلوک مشابه بتنی است.این بلوک ها از بوته گیاه، خاک رس و آب تشکیل شده است.


این متریال ساختمانی دوستدار محیط زیست است و هیچگونه اثر مخربی برای محیط پیرامون خود ندارد.



روش کار بدین صورت است که در هنگام دروکردن محصول، قسمتی از گیاه که بر روی زمین باقی می ماند، جمع آوری میشود و در یک مکان خشک دپو میشود، سپس بعد از چهارده هفته، بوته گیاه آماده بهره برداری میشود.


بوته خشک شده به همراه آب و خاک رس که حکم چسب را دارد، در بتونیر ریخته میشود و میکس میشود.این محصول بادوام و محکم است و به راحتی در ساختمان ها قابل اجرا است.


بلوک ساختمانی همکریت از کربن خنثی تشکیل شده است. این کربن به صورت کربن منفی فعال میشود و گاز دی اکسید کربن را از اتمسفر جذب میکند.دی اکسید کربن جذب شده باعث رشد واحدهای بوته میشود.در طول دوره این رشد، واحدهای بوته، اکسیژن را در اتمسفر منتشر می کنند. این متریال گزینه بسیار مناسبی برای صنعتی سازی ساختمان به شمار میرود.

چهارشنبه 24 خرداد 1391 ساعت 11:06  
 نظرات    
 
مائده علیشاهی 22:42 چهارشنبه 24 خرداد 1391
0
 مائده علیشاهی
ممنون....پست خوبی بود
احسان درفشی 22:59 چهارشنبه 24 خرداد 1391
1
 احسان درفشی
سلام
ممنون
این ماده ای رو که زحمت معرفیش رو کشیدید ، سالها قبل استفاده ازش در ایران منسوخ شده. و الان تازه شما میفرمایید که دنیا متریال جدیدی ابداع کرده؟
به نظر شما با این توضیحات علمی که ارائه فرمودید ، این متریال همون کاه گل خودمون نیست؟
مهدی حمزه زاده آذر 22:38 پنجشنبه 25 خرداد 1391
1
 مهدی حمزه زاده آذر
با جناب درفشی کاملا موافقم.
گذشته از مباحث شیمی یعنی شما فکر می کنید واقعا "این بلوک هفت برا بر سخت تر و محکم تر از بلوک مشابه بتنی است"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چنین چیزی غیر ممکنه جناب مهندس.
البته نگارنده مطلب که معماری نیوز باشه نمی دونم بر چه اساسی تونسته چنین جسارتی به شخص شخیص بتن بکنه.
اگه ممکن باشه در اولین فرصت آزمایش خواهم کرد.